5 NOVEMBER 2016

 

5 November was het dan zover, de eerste shoot op locatie bij Soul2SoulKidz aan de Edisonstraat in Eindhoven. Een super relaxte locatie met volop speelruimte voor de kidz. Hoewel de jongste telgen het ‘s-ochtends niet zo heel fijn vonden ging het de namiddag prima. Gelukkig zijn we flexibel en hebben we de tijd genomen om ieder kind de aandacht te geven die het verdiend, met een PRACHTIG resultaat. 

Bij deze wil ik de ouders hartelijk danken voor hun komst en dat ik de foto’s op mijn site mag publiceren.

Gemist? Geen nood we plannen binnenkort vast weer zo’n leuke shoot in de winkel van Soul2SoulKidz. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een mail naar info@soul2soulkidz.nl of schrijf je  in voor de nieuwsbrief van Soul2SoulKidz. 

Reactie:

Enthousiast bericht zag ik op Facebook bij Soul 2 soul, kon je al bijna niet weerstaan om op te klikken dus deed ik dan ook maar. Een fotoshoot in kinderkledingzaak waar ze lekker kunnen spelen leek mij een top combi. Dus na een duidelijke mail en uitleg de shoot geboekt. Met wat gezonde spanning kwamen wij de zaterdag in de winkel aan waar het er al gezellig uit zag. De kids konden lekker rondkijken en spelen en toen ze aan de beurt waren mochten ze zelf kiezen hoe of wat ze op de foto wilde. Wij als ouders werden gerustgesteld en in mijn geval gelukkig weggestuurd om rond te kijken bij de kleding. Fiona maakte leuk contact met onze dochters en ook al duurde het even, met hoop enthousiasme zijn er mooie foto’s uitgekomen. Zelfs snelle service daarna zodat ze op tijd waren voor oma’s verjaardag. Dankjewel!!!

Amy

Reactie:

Een paar weken geleden heb ik met mijn dochter Tess van 3 jaar een fotoshoot gedaan door Fiona Sorg . Dit was op locatie bij Soul2soulkidz . Wat was t leuk! Fiona nam echt de tijd en liet Tess lekker haar ding doen, met als resultaat een serie prachtige spontane foto’s!  Fiona heeft haar best gedaan en gezorgd dat we alle foto’s afgedrukt en digitaal op tijd hadden voor Sinterklaas!

Wat zullen de opa’s en oma’s blij zijn!

Dankje wel Fiona !
Dit was zeker niet de laatste keer dat we door jou foto’s laten maken !

Groetjes Tess en Joy

Copyright © 2019 Sorg Mom. All rights reserved.