Benodigdheden: voor 2 personen

1     Grote rode peper
12   Grote garnalen, gepeld
1     Bouillonblokje vis of kip
1     Grote ui
150 Gram taugé
3     Eetlepels wok olie
2    Teentjes verse knoflook
2    Stengels lente ui
2    Eetlepels rode curry
      (verkrijgbaar in de supermarkt)
50  Gram Sante
     (geharde kokos, verkrijgbaar bij toko en de betere supermarkt)
100 Gram rijstnodels, vers of gedroogd
1    Limoen
1    Stengel citroengras
      Verse koriander
Zet 1 liter water op en doe hier de de gebroken citroengras in.
Snijd de rode peper en de ui heel erg fijn. Verhit de wokolie in een wokpan en voeg hier de uien, rode peper en de garnalen bij, goed blijven omroeren zodat het niet kan aanbakken, doe dit op een laag vuur. Bak alles circa 4 minuten tot de garnalen bijna gaar zijn, voeg de laatste minuut de verse knoflook toe en 2 eetlepels rode curry aan toe.
Als het water kookt, voeg hier de gewokte garnalen aan toe.

Leave your comment

Copyright © 2018 Sorg Mom. All rights reserved.